فوسفیکا

این محصول علاوه بر خواص تغذیه ای دارای اثرات قارچ کشی و ضد باکتریایی می باشد. فسفیکا سنتز فیتو الکسین ها (ترکیباتی که به مقدار ناچیز در گیاه تولید شده و در ایجاد و القاء مقاومت نقش دارند) را بیشتر کرده و مقاومت درون س لولی گیاه را افزایش می دهد. بنابراین استفاده از فسفیکا  سیستم دفاعی گیاه را فعال کرده و به تسریع در بهبودی گیاهان پس از ابتلاء به هر گونه بیماری کمک می کند. حضور عناصر همراه در کنار یون فسفیت می تواند ضمن تامین نیاز غذایی گیاه به آن عناصر( فسفر، پتاسیم در رفع علائم کمبود آنها هم موثر می باشد. چنانچه از گروه محصولات فسفیکا به عنوان پیشگیری از ابتلا گیاه به بیماری ها استفاده می نمائید مقاومت گیاه به بیماری ها افزایش یافته و خطر ابتلاء به بیماری را از بین خواهند برد. به جهت تاثیرات چند جانبه و همزمان در درون سلولهای گیاهی امکان مقاوم شدن عوامل بیماریزا به این گروه از محصولات در دراز مدت بروز نخواهد کرد.

توضیحات

آنالیز

عناصر موجود در ترکیب درصد وزنی  W/W
Phosphorous (P2O5) 30%
Potassium (K2O) 20%

نحوه مصرف

1.5-2 2 درختان میوه
1.5-2 2 پسته
2-2.5 3 مرکبات
2 2 زیتون / انار
2 3-Feb صیفی جات
2-2.5 3-Feb سیب زمینی
2 2 کاهو / توت فرنگی
1.5-2 2 غلات / برنج
2 2 انگور / کیوی
1.5 2 گیاهان زینتی
100 میلی لیتر / 1000 متر مربع هیدروپونیک

 

 

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فوسفیکا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *