ویتامیکس

  • افزایش تاثیر کروپ پروتکتانت در استرس‌های گرمائی، سرمائی و یخ‌زدگی
  • ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده و پیر
  • از بین بردن مواد مضر در داخل سلول‌ها
  • امکان جذب از تمامی قسمت‌های گیاه اعم از برگ، ساقه، شاخه، تنه و ریشه
  • فعال‌تر شدن آنزیم‌های موجود در بنیه‌ی گیاهان
  • افزایش مقاومت طبیعی در مقابله با عوامل محیطی و بیماری‌زا
  • افزایش فعالیت متابولیکی در گیاهان
  • امکان فتوسنتز با حداقل لوکس نوری و دمای مناسب
  • افزایش میزان تولید مواد ارگانیک و کربوهیدرات‌ها
  • با افزایش اثر سورفکتانت باعث افزایش جذب می‌شود.
  • از بین بردن پسماندهای سموم در سلول‌ها

توضیحات

آنالیز

ازت 1.50%
پتاسیم 7%
مولتی ویتامین 1%
آمينو اسيد 7%
فولویک اسید 2%
عصاره جلبک دریایی 2%
کربن آلی 10%

نحوه مصرف

نوع گیاه زمان استفاده استفاده از برگ در ۱۰۰ لیتر آب
صیفی جات گلخانه ای گوجه فرنگی، خیار، فلفل بعد از ۲ تا ۳ برگی شدن تا انتهای دوره بسته به نیاز،
به همراه سایر کودها و سموم نیز قابل استفاده است
۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
خربزه، هنداونه، طالبی بعد از ۲ تا ۳ برگی شدن تا انتهای دوره بسته به نیاز،
به همراه سایر کودها و سموم نیز قابل استفاده است
۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
درختان میوه سیب، گلابی، گیلاس، هلو از زمان گل دهی تا باردهی ۳ الی ۴ بار استفاده شود ۲۰۰-۱۲۰ سی‌سی
سبزیجات فضای باز کاهو، تره فرنگی، هویج، کرفس، جعفری بعد از ۳ تا ۵ برگی شدن، قبل و بعد از گلدهی حداقل ۳ بار ۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
مرکبات پرتقال، لیمو ، نارنگی، کیوی از ابتدا تا انتهای دوره بسته به نیاز ۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
توت فرنگی از ابتدا تا انتهای دوره بسته به نیاز ۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
انگور از ابتدا تا انتهای دوره بسته به نیاز ۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
گیاهان فضای باز آفتابگردان، گوجه فرنگی، لوبیا، ذرت، سیب زمینی، پیاز، چغندر قند از ابتدا تا انتهای دوره بسته به نیاز ۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
غله گندم، جو از ابتدا تا انتهای دوره بسته به نیاز بهمراه سموم و سایر کودها ۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی
پسته از ابتدا تا انتهای دوره بسته به نیاز ۱۷۵-۱۲۰ سی‌سی

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ویتامیکس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *